Care sunt alimentele care vă ajută să vă stimulați dorința sexuală?

Care sunt alimentele care vă ajută să vă stimulați dorința sexuală

În curând este Ziua Îndrăgostiților! Aveai de gând să-mi cumperi cina și poate să ai o seară romantică cu iubita ta? Apoi săriți pizza, hamburgerul și chipsurile. Și mai presus de toate! Ia-o ușor cu alcoolul. Pentru junk food, zahărul, carbohidrații rapizi, alcoolul și cofeina sunt adevărați ucigași erotici care potolesc absolut dorința sexuală.

Mâncarea potrivită pentru o viață sexuală de lucru
În schimb, mâncați alimente care vă susțin hormonii sexuali și creșteți secreția de feromoni.
Feromonii sunt parfumuri pe care atât oamenii, cât și animalele le emit pentru a atrage parteneri sexuali. Un miros care crește apetitul sexual.

Nu este un mit că ouăle cresc apetitul sexual. Ouăle conțin vitamine și minerale importante care sunt excelente pentru viața sexuală. Printre altele, vitaminele B, calciul și fierul, precum și ZINCUL. Zincul este un mineral real sex și foarte important pentru o viata sexuala de lucru și fertilitatea.

Mâncarea potrivită declanșează viața sexuală

Mâncarea potrivită declanșează viața sexualăNu este un mit că ouăle cresc apetitul sexual. Ouăle conțin vitamine și minerale importante care sunt excelente pentru viața sexuală. Printre altele, vitaminele B, calciul și fierul, precum și ZINCUL. Zincul este un mineral real sex și foarte important pentru o viata sexuala de lucru și fertilitatea. Ai auzit că stridiile sunt ca viagra? Stridiile și alte fructe de mare conțin ouă, http://festivalenescu-sinaia.ro/xtrazex-intensiv-de-intarire-pentru-erectia-masculina/ zinc și fosfor, care sunt minerale importante pentru funcția spermei masculine, dar și pentru femeie, deoarece crește formarea secrețiilor vaginale. Deci, dacă vă place stridii, este benefic pentru a începe o cină de dragoste cu.

Peștele gras, carnea, leguminoasele și nucile conțin aminoacidul L-arginină
L-arginina interacționează cu oxidul nitric, care joacă rolul principal în obținerea unei erecții. În timpul stimulării sexuale, o enzimă este activată în penisul bărbatului care transformă arginina în oxid nitric, care declanșează procesul de erecție. Un pahar de șampanie sau roșu! Alcoolul poate fi băut absolut-dar în cantități mici. Este relaxant și ridică dorința. Dacă luați prea multe pahare, majoritatea oamenilor știu că efectul va fi invers.

Ciocolata ridică dorința. Ciocolata este de fapt foarte utilă, dar atunci ar trebui să fie, desigur, o ciocolată neagră și, de preferință, 86 %. Ciocolata conține substanțe care îmbunătățesc starea de spirit, inclusiv anandamidă, care ne face să ne simțim bine. Anandamida stimulează, de asemenea, hormonul fericirii și neurotransmițătorul serotonină din creier. Deci, o mousse de ciocolată pentru desert nu este greșită.

Vrei să miroși bine? Fructele și, de preferință, bogate în apă, cum ar fi pepene verde, struguri, rodii, struguri, ananas Kivi, fructe de pasiune, mere și portocale au un impact bun asupra feronomerului nostru. Feronomerul este substanța parfumată de hormoni luktagott pe care o secretăm pentru a atrage un posibil partener sexual. Feronomerul este excretat foarte mult atunci când ovulează.

Alimente de zi cu zi care vă pot crește apetitul sexual

Alimente de zi cu zi care vă pot crește apetitul sexualUită de stridii, vin și ciocolată. Dacă sunteți în căutarea unui apetit sexual crescut, există materii prime mai sănătoase, mai ieftine și mai simple. Cu ajutorul consilierului de dietă Lyndi Cohen, Daily Mail enumeră alimente comune care vă pot stimula libidoul.

Somonul este plin de grăsimi sănătoase care sunt importante atât pentru inimă, cât și pentru circulația sângelui – ceva care vă poate stimula capacitatea sexuală. Acizii Omega 3 cresc, de asemenea, nivelul de dopamină din sânge, care ridică starea de spirit și contracarează stresul. Și când ai o dispoziție bună, ești și într-o dispoziție mai bună”, spune Lyndi Cohen.

Iată câteva alimente pentru a vă ajuta:

  • Banane și avocado
    Atât banana, cât și avocado conțin potasiu care, printre altele, are capacitatea de a contracara sodiul – o substanță care poate provoca balonare, de exemplu. Orice te face să te simți umflat ucide starea de spirit, spune Lyndi. Echilibrul acestor două elemente este important pentru buna funcționare a corpului. Dacă mâncați o mulțime de alimente bogate în sare și procesate, este necesar mai mult potasiu. Potrivit plantei alimentare, 3,1 grame de potasiu pe zi sunt recomandate femeilor și 3,5 grame pentru bărbați. Pentru sodiu se aplică 2,4 grame pe zi, ceea ce corespunde la aproximativ 6 grame de sare.
  • Kale și cartofi dulci
    Vitamina C este un mod natural de a stimula starea de spirit și se găsește în kale și cartofi dulci. În comparație cu, de exemplu, cartofii obișnuiți, cartofii dulci nu sunt absorbiți cât mai repede de organism, ceea ce contribuie la un nivel mai stabil de zahăr din sânge. Este mai puțin probabil să suferiți de modificări hormonale. Îți va crește rezistența în dormitor și va menține energia la nivelul adecvat, spune Lyndi.
  • Nuci de pin și sâmburi de pepene galben
    Nu numai că zincul este vital pentru multe dintre funcțiile organismului – o serie de studii arată că persoanele care sunt deprimate au adesea niveluri mai scăzute de minerale în sângele lor. Zincul se găsește în nuci de pin, semințe de pepene galben și, iată și iată, stridii. Cu toate acestea, acesta din urmă poate fi mai dificil de implementat în dieta zilnică.

Motive comune de ce lipsa apetitului sexual

Motive comune de ce lipsa apetitului sexualToată lumea are probleme cu unitatea sexuală din când în când, ceea ce poate fi foarte stresant pentru o relație. Motivele din spatele pot fi incredibil de variate.

Inspirat de Sănătatea Femeilor, am colectat unele dintre cele mai frecvente motive pentru care libidoul tău scade:

1. Ești stresat
Fie că este vorba despre situația dvs. de muncă sau despre milioane de angajamente acasă, stresul este un adevărat ucigaș Sexual. E un fel de zăvor mental. Pentru mulți bărbați, acționează ca un eliberator natural de stres. Din păcate, nu pare să fie același mod pentru femei. Enumerați cei mai mari factori de stres și elaborați un plan pentru a reduce stresul pentru fiecare punct. Sau de ce să nu luați un weekend într-un hotel pentru a vă îndepărta de toate și, prin urmare, să începeți unitatea sexuală?

2. Mănânci pilule anticonceptionale
După cum se știe, pilulele contraceptive nu au numai efecte pozitive. De exemplu, poate interfera cu libidoul. Printre altele, contraceptivele care conțin hormoni pot interfera cu producerea așa-numitului testosteron liber, care la rândul său are un impact asupra apetitului sexual. Unii oameni sunt mai sensibili decât alții. Consultați-vă medicul despre alternative la anticonceptionale sau doar un alt soi.

3. Sunteți într-o relație pe termen lung
O serie de studii au arătat că unitatea de sex feminin scade atunci când ea a fost cu același partener pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru nu înseamnă că relația dvs. este rea, doar că noua este adesea interesantă. Din fericire, nu trebuie să-ți arunci partenerul pentru a rezolva problema. Începeți să experimentați pentru a vă găsi drumul înapoi unul către celălalt! Încercați noi poziții, locuri noi și chiar momente când faceți sex! Modelele de rupere pot fi un adevărat amplificator de dorință.

4. Ești deprimat
Depresia poate minți ca un voal întunecat peste tot în viața ta-inclusiv pofta ta. Din păcate, multe antidepresive au un efect similar, deoarece riscă să supere echilibrul organismului. În cazul depresiilor mai severe, ar trebui să căutați ajutor. Dacă luați antidepresive, puteți consulta medicul dacă există alte tipuri de medicamente cu efecte secundare minore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*